Others

Meh le follow...

Friday, October 28, 2011

Roti sambal Iblis


Erm, agak-agak kau roti nie halal ke? Sambal dia buatan istimewa Iblis tu. Jangan memain. Rasa dia confirm macam harem.. hoho..

Aku memang tabik abis dengan umat Islam zaman sekarang ni. Kalau bab halal haram dalam makanan nie memang jaga betul. Tak boleh makan yang haram katanya, takut nanti jadi darah daging. 

Huh, kalau pasal makanan, tau pulak kau cari yang halal-halal. Abis benda-benda haram lain yang kau buat tu kau tak sedar pulak??!!

Kau dating sana-sini dengan yang bukan muhrim, kau tinggal solat ikut sukahati... Banyak woo benda haram yang kau buat. 

Moga Allah pelihara kita daripada buat benda yang haram-haram nie..

8 comments:

  1. typo kot...

    think positive, be positive

    ReplyDelete
  2. Mungkin yg tulis tu copy & paste je tak buat pembetulan kat tanda harga hehe..

    Sambal iblis? sama mcm justin bubur juga lah ni...halal ke tak halal LOl;p

    ReplyDelete
  3. Tikah:
    :-)

    aNdi.Hanin:
    Bangla x gi sekolah agaknye..

    aimi:
    :-)

    Muhammad Syahmi:
    Mmg sah2 la typo tu.. ;-)

    Dunia Realiti a.k.a Elih:
    Kesalahan yg x spatutnye berlaku.. huhu.. halal la tu.. ;-)

    ReplyDelete
  4. kata sambal bilis tapi kenapa roti coklat kt ats dia? ehh??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails