Others

Meh le follow...

Thursday, July 26, 2012

Perbezaan dompet lelaki dan perempuan

Yeahhh.. Kali ini aku mahu update blog yang betol-betol update punya. Actually, entry ni dah lama aku nak buat, tapi disebabkan tahap kemalasan yang mengganas, entry ni tertangguh sejak sekian lama.. 

Ok, sekarang aku nak tunjukkan perbezaan dompet seorang budak perempuan berumur 14 tahun yang tak berapa nak matang (adik aku) dengan dompet seorang jejaka separa ensem berusia 22 tahun yang bajet matang.. Aku la tu. Haha..

Kau tengok betol-betol..! Segala jadah kad dia letak kat dompet dia. Bahkan kad keretapi dan kad phone zaman bila tah pun ada. Buat menghiasai dompet yang kekosongan kononnya. Hah hah.. Asalkan namanya kad, semuanya dia sumbat. Yang tak boleh belah dompet Manchaster United tu.. Huahua..
Duit???? Singgit je kau ade dik??? Adehhh.. malu aku jadi abang kau.. Hoho..

Now, kau bandingkan pulak dengan apa yang ada kat dalam dompet aku nih.. Ini betul-betul punya isi. Bukan penipuan yang sekadar untuk mengaburi mata korang semua... Siyes nih!

Tengoklah sendiri apa yang ada. Malas nak komen...

Duit... Err.. ada la sikit.. Hoho..
Entri sekadar senda-gurau je. Nasib baik la adik aku tak tau pasal kewujudan blog aku nih.. Itu yang aku berani kutuk dia kat sini. Haha.. Kutuk adik-beradik sendiri tak pe, jangan kutuk adik-beradik orang lain.. Errr, boleh ke? Huhu.. Moral of the entry.. ISI DOMPET ANDA MENGGAMBARKAN SIAPA ANDA SEBENARNYA... Sekian..;-)

20 comments:

  1. done follo bro...salam ramadhan

    ReplyDelete
  2. Adik kau perempuan tapi layan MU. Nais.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Dia mmg minat bola.. Tpi x tau plak yg dia minat MU.. poyo je lbih tu..

      Delete
  3. biasela budak2..klau dah besar nnti takdela camtu..hehe..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak2 lah.. risau smpai skrg x matang2 lgi.. hoho..

      Delete
  4. aduh compare dgn bdk uma 14.. mmg lah..... cube ambik beg duit bdk laki uma 14 juga.. rse nye lagi truk dr adek awk 2 kot :P

    ReplyDelete
  5. MU... kirim salam kat adik.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. dtg rumah la raya.. bru dpt duit.. haha.. ;-)

      Delete
  7. kenapa ada banyak pangkah tuh...? kacau la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pangkah???? Kan dah nak ngundi nie.. hoho..

      Delete
    2. salah tempat pangkahnye tuh... bukan pangkah kat muke...

      Delete
  8. Yg bab2 letak card tu mmg same dgn akk kot.. Huahauhaauhauahaua.. Konon lau wallet tu kembung sket bajet banyak duit la.. Ahaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kawan la ngan my sister... haha.. Hrap2 kad yg bnyak2 tu adalah kad yg brfaedah.. iaitu bukanlah kad topup yg dah abis pakai, kad komuter ataupun kad daun terup.. hehe .. ;-)

      Delete
  9. nama pun bdk2..
    xleh pegang duit byk2..

    ReplyDelete
  10. jom join komuniti bantu membantu
    http://incomebis.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails