Others

Meh le follow...

Thursday, July 17, 2014

Ziana Zain pun dah bertudung. Anda bila lagi???

Semenjak dua menjak ini entry Gempar.. Ziana Zain hantar anak ke sekolah agama tetiba pulak menjadi entry paling pemes dalam blog aku ni. Ini mungkin gara-gara berita hot panas meletup akak Ziana kita dah bertudung litup sekarang ni.

See!!! Tak sangka apa yang aku cakap dalam entry yang dulu tu menjadi kenyataan. Siapa tahu anak sulung kak Ziana tu menjadi pendorong kepada emaknya tu untuk bertudung.

Hidayah tu milik Allah. Kalau dia nak bagi tak kira siapa. Sama-samalah kita mendoakan agar kak Ziana kekal bertudung sampai bila-bila dan semoga ramai lagi artis-artis dekat Malaysia ni yang akan berhijrah seperti beliau.

Cuma aku nak tergelak baca komen salah seorang pembaca di sebuah blog. Katanya dia risau kalau-kalau golongan adik-adik dan fondan-fondan di luar sana yang terlalu obses pada kak Ziana akan turut bertudung gara-gara penangan hijrah beliau. Mati lerrr noks!!! Itu hijrah songsang namanya.. kikiki…


Aku kata:
“Hidayah tu sebenarnya dah lama datang kepada kita. Kuncinya adalah pada diri kita sendiri sama ada nak atau tidak menerima hidayah tersebut.”

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails