Others

Meh le follow...

Sunday, June 28, 2015

Tips bagi rajin update blog

Arrrggghhh.. Kadang-kadang aku tidak paham pada diri sendiri. Mengapakah sekarang ni aku susah sangat nak membuat barang secebis ayat untuk membuat entry baru di blog ini walhal dulu kalau boleh sesaat sekali aku akan keluar dengan entry-entry baru. Okey, itu tipu.

Beberapa kali percubaan untuk aku mengupdate blog gagal apabila ia berakhir dengan aku bermenung panjang di depan laptop sambil mengenangkan nasib diri.

Dan kengkawan alam maya yang dulunya rajin menjengok blog aku ni dan mengkomen itu ini akhirnya hilang entah kemana. Maka jadilah aku blogger syok sendiri yang tulis sendiri baca sendiri.

Tolong aku please! Ada tips tak macam mana nak aktif balik berblog ni? Aku suka menulis tapi sekarang aku dah tak tau nak tulis apa…

Eh, sedar tak sedar dah bercebis-cebis gak ayat yang aku tulis ni. Wahhh, adakah ini boleh dipanggil satu kemajuan???


5 comments:

  1. Hahaha...

    Tulis la pasal Hidayah Centre...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. good idea... kenapa x bleh terfikir eh.. hehe..

      Delete
    2. Kalau ada perlukan sukarelawan kat Hidayah Centre tu, roger-rogerlah...

      Delete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  3. Haha tu normal. Kalo dulu, sehari 3 - 4 post boleh kuar. Skrg, sebulan sekali pun susah.

    Tu tanda kematangan.. Eh.. Hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails