Others

Meh le follow...

Friday, August 26, 2011

Aku malu nih...

Aku terperasan satu benda pelik kat blog aku nih. Aku musykil sangat nih kenapa la entri Follower ke-500 (Istimewa review blog-blog yang bertuah) semenjak dua menjak nie jadi entri paling popular dan top kat blog aku nih. Setakat ni dah jadi top 5 entri paling popular sepanjang aku berblog. Takde la special sangat pun dengan entri tu. 

Setelah sekian lama, baru la aku perasan rupa-rupanya aku tak tukar URL blog aku kat shoutbox tu. Dulu aku pakai URL yang link kan ke entri nie just untuk inform orang-orang yang aku review kat entri tu je. Aku tak perasan pulak yang aku lupa nak tukar balik URL tu. 

Ada yang datang blog aku siap ucap tahniah lagi kat shoutbox. Aku pelik dah. Apehal la tetiba ucap tahniah. Aku ada announce aku nak kawin ke? Takde la pulak rasenye.. Hehe.

Kalau mane-mane blog yang aku rajin terjah tu mesti perasan menda nih. Dalam hati kau mesti akan kata,

“Setakat follower ke-500 tu tak payah lah nak inform banyak-banyak kali.”

Huhu. Sori aku tak sengaja. Aku bukannya nak berlagak ke apa ke pasal follower aku dah 500. Siyes, aku tak perasan. Mesti kau naik muak kan, asal klik link blog aku kat shoutbox je mesti akan jumpa entri tu dulu. Huhu.

Maap ye. Jangan salah paham. Hanya kesilapan teknikal semata-mata. Aku malu nih. Huhu. 




Sohaimi Mior Hassan kata, "Biar malu-malu, Biar segan-segan, Kerna malu itu perisai orang beriman...."

"MALULAH ENGKAU DALAM MELAKUKAN KEJAHATAN & DOSA"

12 comments:

  1. hahaha..
    ingt malu sbb apa...ok la tu..
    xyah malu pn...sptotnya kne bangga :)
    tahniah2 da smpai 500 lebih dh..

    ReplyDelete
  2. tak pe malu org beriman.. kira ok la tu.. heee
    Selamat Hari Raya reza... beraya di sabak bernam ye...

    ReplyDelete
  3. eheh... ada gak jadi cam gini? hihihi

    ReplyDelete
  4. Azmer Lias:
    Haha.. Thankz. X de la malu sgt pun.. cuma segan sikit je.. hehe.. ;-)

    Green Apple:
    Malu org beriman ye.. haha.. Slmt ari raya gak.. Ha'ah.. Raya kt sbk brnam je la..

    RinsyaRyc:
    Haha.. Mcam2 boleh jadi.. Asam garam dunia blog.. :-)

    ReplyDelete
  5. ngee,, tapi cara awk malutu, comel gak.. (berdasarkan gambar di atas.. *jngn nak lebih2 pasan.. hikhikhik)

    ReplyDelete
  6. eh xpe la.. xyah nak malu.. biasa la tue.. heheh..

    ReplyDelete
  7. hehehe kite slalu bukak entry tuh sbb kite punye org tuh letak yang first skali...

    Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432H.

    ReplyDelete
  8. haha buat pe nk malu, biasa je tu hehe..tahniah! haha..

    ReplyDelete
  9. RinsyaRyc:
    Macih2.. Sy perasaan sekadarnye sahaja.. ;-)

    nur farahin binti sulaiman:
    Haha.. Malu2 kucing je..

    Muhammad Syahmi:
    Selamat ari Raye gak maap zahir & batin..

    iMBobo:
    Huaaa.. X payah la tahniah2.. buat segan je.. haha.. ;-)

    aNdi.Hanin:
    Yup. itu adalah salah satu faktor.. hihi..

    ReplyDelete
  10. haha.. camne boleh tersilap.. padan la jd entry popular.. hehe..

    lumrah manusia memang akan lakukan kesilapan.. tp kes ni kesilapan yang langsung xserius.. hee~..

    btw.. salam aidilfitri.. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails