Others

Meh le follow...

Monday, September 19, 2011

Bila aku bosan...

Aku telah dilanda penyakit bosan tahap gaban kala ini. Bosan adalah sejenis penyakit yang sangat tak best dan mampu meragut nyawa seseorang...

Semestar baru dah bermula tapi kuliah tak start lagi.. Dah seminggu aku menjadi pelajar universiti yang hilang arah tuju. 

Aku harap minggu nie lecture sudi untuk menghadirkan diri untuk mencurahkan ilmunya yang menimbun itu kepada aku dan kengkawanku..

Dan biasanya entri orang bosan sungguhlah merapu.. Aku sungguh bosan tapi aku tak mahu lagi terus merapu. Oh, siapa ada ubat untuk penyakit bosan??? 

Argghhhh.. bosan sungguh diriku ini...

Aku rasa aku patut banyak berzikir, berselawat & baca Quran untuk menghilangkan penyakit bosan.....

7 comments:

  1. minggu2 first naik sem baru selalu sgt mcm tu..
    dtg kuliah, lcturer plak x dtg..
    boring kot

    ReplyDelete
  2. hee~ part b'zkir,slawat bca quran 2 yg pling ska. :)

    ReplyDelete
  3. hehe awat boring sangat encik reza oit..hehe,sabo nnti dah start kuliah tak terkejar karang..hee huu eh ni nak promot sikit, nanti ade program united sis n bro,jangan lupe datang okayy. tinkiu :D

    ReplyDelete
  4. selamat menempuh semester baru!! hehe

    ReplyDelete
  5. Jike bosan berzikir.. Jike bosan lg solat sunat.. Lau bosan gak lg p tdo.. Tdo pon ibadah.. Herherher..

    ReplyDelete
  6. Biasanya macam tue la tapi bila dah start kuliah nanti dah x de istilah bosan dah takut x cukup masa je..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails